Skultuna - Kin Ljuslykta 5-pack Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Kin är en serie om fem olika ljushållare designade av den internationellt framgångsrika designerstudion Claesson Koivisto Rune. Formgiven år 2010.

Originalversionen av polerad mässing på in- och utsidan har sedan dess utökats med flera färgsprakande versioner.  Skötselråd Flytta inte värmeljuset när ljusmassan är flytande. Kväv lågan i stället för att blåsa ut det. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Ljuslyktor och värmeljushållare från andra varumärken

Skultuna - Kin Ljuslykta 5-pack Vit

Ljuslyktor och värmeljushållare från Skultuna

Se vad Skultuna har inom Ljuslyktor och värmeljushållare.
Robert Welch - Helix Ljuslykta 16 cm

Ljuslyktor och värmeljushållare från Robert Welch

Se produkter inom Ljuslyktor och värmeljushållare från Robert Welch.

Se gärna också

Cilio - Torre Lykta 31 cm Silver

Den minsta lyktan ur serien Torre från Cilio är även den tillverkad i polerat rostfritt stål och i en klassisk och stilren design. Lyktan är lätt att placera och finns i flera olika storlekar som man med fördel kan kombinera ihop. Lyktan kan användas utomhus i din trädgård eller på ett trädäck för att skapa en härlig stämning. Torre är försedd med gummifötter som gör att den står stadigt och inte lämnar några märken på golvet om du väljer att placera den inomhus.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024