Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Curved Ljusstake 23 cm Sand

Jämför produkt Cooee - Curved Ljusstake 23 cm Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Curved Ljusstake 23 cm Sand i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Curved Ljusstake 23 cm från Cooee designad av Britt Åberg redan för två decennier sedan finns nu här i en uppdaterad nytolkning.Curve ljusstake, tillverkad i smide, har en vackert böljande fot, de våglika kurvorna strävar uppåt med ett minimalistiskt utttryck som ger den en skulptural känsla. I kollektionen av ljusstakar kommer den nya varianten i 4 storlekar varav två golvljusstakar, samtliga lanseras i färgerna Sand och Svart. .

Se gärna också

Skultuna - Ljusstake Liljan 12,5 cm Mässing

Skultuna ljusstake Liljan är den numera ikoniska ljusstaken som med sin enkla design passar in i och lyfter vilket rum som helst.

Precis som namnet antyder efterliknar denna Skultuna ljusstake en lilja. Resultatet är en elegant och stilren ljusstake i mässing som passar in i de flesta inredningsstilar. Kombinera med flera ljusstakar, låt den stå för sig själv eller varför inte kombinera med andra produkter i mässing från Skultuna? Till Liljan finns också en vasinsats i handblåst glas som du kan kombinera med ljusstaken för att omvandla den till en vacker vas för mindre buketter.

Ljusstaken Liljan har blivit en modern designfavorit och har förekommit i många internationella sammanhang.

Historia
Ivar Åhlenius Björk designade en serie ljusstakar för Ystad Metall som lades ner 1969. Ljusstaken Liljan är en av dem, och den designade han faktiskt för världsutställningen New York World's Fair 1939. Nu har Skultuna tillsammans med anhöriga till Ivar Ålenius Björk startat produktionen av ljusstaken igen.

Liljan ljusstake från Skultuna är 12,5 cm hög och finns i både silver och mässing.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
SkärareSkivareDelare

SkärareSkivareDelare från Westmark

Se alla produkter
Hälsa

Hälsa från BOODY

Se alla produkter
Stoppare

Stoppare från Coravin

Se alla produkter
Muggar

Muggar från Marimekko

Se alla produkter