Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Curved Ljusstake 85 cm Sand

Jämför produkt Cooee - Curved Ljusstake 85 cm Sand online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Curved Ljusstake 85 cm Sand i kategorin Ljusstakar här hos oss.

Produktinformation

Curved Ljusstake 85 cm från Cooee är en nytolkning av Britt Åbergs golvljusstake i smide, ursprungligen designad för två decennier sedan.Curve golvljusstake har en vackert böljande fot, de våglika kurvorna strävar uppåt med ett minimalistiskt utttryck som ger den en skulptural känsla. I kollektionen av ljusstakar kommer den nya varianten i 4 storlekar varav två golvljusstakar, samtliga lanseras i färgerna Sand och Svart. .

Se gärna också

Robert Welch - RW Arden Ljusstake 24 cm

Vacker ljusstake i Arden serien från Robert Welch.

En elegant och klassisk ljushållare tillverkad i rostfritt stål.

Ljusstaken från Robert Welch är 24 cm hög och som med de flesta produkter från samma varumärke är det en klassiskt designad dekoration med en modern touch.

Robert Welch är en av Storbritanniens mest kända formgivare och varumärken.
Från början designade och tillverkade Robert Welch bestick i rostfritt stål och tanken bakom produkterna har alltid varit att designen på produkten ska hålla lika länge som produkten själv.

Idag producerar även Robert Welch rostfria produkter inom matlagning, badrumstillbehör och dukning. Till den senare kategorin hör dessa vackra ljusstakar i Arden serien.

Med dess mjuka kurvor och skinande finish kommer denna ljushållare från Robert Welch lysa upp ditt hem på många sätt.
Till dessa ljusstakar passar ljus som har en diameter på ca 22 mm. Exempel på sådana ljus är klassiska kronljus från ICA, kronljus från IKEA eller Liljeholmens kronljus.

Denna ljusstake är 24 cm hög och den minsta i Arden kollektion. I samma Arden serie finns även liknande ljusstakar som är 29 cm och 35 cm höga som också finns att köpa på Cervera för att få en fin komposition av matchande Robert Welch ljusstakar i olika format.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsfat

Serveringsfat från PotteryJo

Se alla produkter
Ljusstakar

Ljusstakar från Kattvik

Se alla produkter
Ugnsformset

Ugnsformset från Arabia

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Bordallo Pinheiro

Se alla produkter