Sidan innehåller annonslänkar

Silicea Mag Tarm Direkt On-the-go

Jämför produkt Silicea Mag Tarm Direkt On-the-go online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Silicea Mag Tarm Direkt On-the-go i kategorin Maghälsa här hos oss.

Produktinformation

Lider du av en orolig mage, känner dig uppblåst och svullen samt känner av tarmproblem så kan du få lindring genom Silicea Mag-Tarm. Silicea Mag-Tarm är helt naturlig utan några som helst tillsatser eller konserveringsmedel.

Den innehåller kiselgel, med finfördelat kisel och syre tillsammans med vatten. Denna kiselgel har en bindningsförmåga och ser till att binda gaser och andra substanser i din mage och i ditt tarmsystem.

Den skyddar även dess slemhinnor. Denna gel har en positiv effekt på uppblåst mage såväl som orolig mage, samt även andra typer av mag- och tarmproblem som IBS och halsbränna.Du kan använda Silicea Mag-Tarm tillfälligt eller som en långvarig behandling. .

Maghälsa från andra varumärken

Upp till 50% rabatt
LactiPlus Ten Days 20 KAPSLAR

Maghälsa från LACTIPLUS

Se vad LACTIPLUS har inom Maghälsa.
Dida 90 TAB

Maghälsa från NEW NORDIC

Visa produkter inom Maghälsa från NEW NORDIC.
Molkosan 1 LIT

Maghälsa från A.VOGEL

Här har vi samlat Maghälsa från A.VOGEL.
Upp till 15% rabatt
Nordbo Mage Soft

Maghälsa från NORDBO

Missa inga bra priser på Maghälsa från NORDBO.
Digest Gold 45 KAPSLAR

Maghälsa från ENZYMEDICA

Visa produkter inom Maghälsa från ENZYMEDICA.
GPH Olivblad 22% 60 KAP

Maghälsa från SOLARAY

Utforska allt inom Maghälsa från SOLARAY.

Se gärna också

Holistic Ultradetox -15%

Holistic Ultradetox är ett kosttillskott som består av en helt naturlig fiberrik blandning av örter som stödjer kroppen vid detox. Bland annat psylliumfröskal som bidrar till att bibehålla en hälsosam tarm och en naturlig tarmpassage samt maskrosrot som stödjer matsmältningen. Ultradetox är perfekt att kombinera med Ultrabalans. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023