de Buyer - Revolution Mandolinjärn 50 cm Stål

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Revolution Mandolinjärn från de Buyer är det ultimata verktyget för att ta din matlagning till nya höjder. Med det nya dubbla horisontella bladet kan du enkelt skära genom alla typer av frukter och grönsaker, från mjuka tomater till krispiga morötter, med precision och lätthet.

Dessutom inkluderas tre juliennekamrar i storlekarna 2, 4 och 10 mm, vilket ger dig möjlighet att skapa perfekta kuber och romber i önskad storlek.Tillverkad av rostfritt stål och kompositmaterial ger detta mandolinjärn en elegant och modern look. Oavsett om du vill ha jämna eller vågiga skivor, olika storlekar av julienne-skivor, våffelskivor, kuber eller romber, ger Revolution Mandolinjärn dig den mångsidighet du behöver för att utforska dina kulinariska färdigheter.Att hålla detta mandolinjärn rent och fräscht är enkelt.

Bladen kan enkelt tvättas för hand, medan ramen tål maskindisk för enkel rengöring. Med sitt avancerade blad, juliennekamrar och patenterade kubsystem är Revolution Mandolinjärn en pålitlig och praktisk partner i köket. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024