Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mandolinjärn V-Skärare

Beställ Gefu - Mandolinjärn V-Skärare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Gefu - Mandolinjärn V-Skärare inom kategorin Mandoliner.

Produktinformation

Mandolinjärnet Violi 2.0 med medföljande fingerskydd från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.Med denna smarta V-skärare kan du skiva och skära alla möjliga sorters grönsaker och rotfrukter i vilka former som än behagas. Vill du skära tunna skivor tomater, aubergine och squash för en hemlagad rataouille, eller varför inte strimla gurka för en hemmagjord tzatziki? Då är detta köksredskapet du letar efter! Mandolinjärnet är inställbart, och du kan välja mellan 5 olika tjocklekar, och medföljer gör även extra bladinsatser för juliennestrimlor samt ett fingerskydd som håller dina händer säkra under användning

Violi 2.0 är utöver detta också utrustad med fötter som förhindrar glid och håller mandolinen på plats medan du preppar dina råvaror.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Se även andra produkter från Mandoliner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Småskålar serviser

Småskålar serviser från Gustavsberg

Se alla produkter
Våffeljärn

Våffeljärn från Åviken

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Georg Jensen

Se alla produkter