Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mandolinjärn Violino

Jämför produkt Gefu - Mandolinjärn Violino online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefu - Mandolinjärn Violino i kategorin Mandoliner här hos oss.

Produktinformation

Mandolinjärn med medföljande tillbehör från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.Hacka och skär grönsaker och rotfrukter exakt så som du vill ha dem med det mångfacetterade mandolinjärnet Violino från Gefu. Medföljer gör tre skärplattor för hackning, tärning och skivning som alla kan ställas in efter tjocklek, samt ett fingerskydd så att du säkert kan förbereda dina råvaror utan någon risk.

Mandolinjärnet är också utrustat med två silikonfötter som håller det på plats under användning, och efteråt rengörs alla delar enkelt i diskmaskin.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Se även andra produkter från Mandoliner

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Rengöringsmedel

Rengöringsmedel från Kochblume

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Marimekko

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Kaffemaskiner

Kaffemaskiner från Smeg

Se alla produkter