Sidan innehåller annonslänkar

Gefu - Mandolinjärn Violino

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Mandolinjärn med medföljande tillbehör från den tyska kökstillbehörstillverkaren Gefu.Hacka och skär grönsaker och rotfrukter exakt så som du vill ha dem med det mångfacetterade mandolinjärnet Violino från Gefu. Medföljer gör tre skärplattor för hackning, tärning och skivning som alla kan ställas in efter tjocklek, samt ett fingerskydd så att du säkert kan förbereda dina råvaror utan någon risk.

Mandolinjärnet är också utrustat med två silikonfötter som håller det på plats under användning, och efteråt rengörs alla delar enkelt i diskmaskin.Tyska Gefu har tillverkat högkvalitativa kökstillbehör i över 70 år och har i sitt sortiment både traditionella köksredskap och innovativa produkter som är designade för att göra matlagning lite enklare. Genom att hålla sig sanna till sitt motto ”Gefu gör alla till matkonstnärer” har de hittills under sin tid utvecklat en rad köksprodukter som gör det lätt för både amatören så väl som den professionella kocken att skapa välsmakande och tilltalande kulinariska sensationer, och det är vi säkra på att de kommer att fortsätta med i många år framåt. .

Mandoliner från andra varumärken

Gefu - Mandolinjärn Violino

Mandoliner från Gefu

Se vad Gefu har inom Mandoliner.
Benriner - Mandolin Vit 9,5 cm

Mandoliner från Benriner

Utforska allt inom Mandoliner från Benriner.
de Buyer - Swing Mandolinjärn Svart

Mandoliner från de Buyer

Visa produkter inom Mandoliner från de Buyer.
Oxo - SteeL Chef

Mandoliner från Oxo

Missa inga bra priser på Mandoliner från Oxo.
MasterClass - Mandolin med 7 blad Rostfri

Mandoliner från MasterClass

Se vad MasterClass har inom Mandoliner.
Kyocera - Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box

Mandoliner från Kyocera

Utforska allt inom Mandoliner från Kyocera.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024