Sidan innehåller annonslänkar
Oxo

Oxo - SteeL Chef's mandolinjärn Rostfri

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

SteeL Chef"s mandolinjärn från OXO har en exklusiv design i rostfritt stål. Med mandolin kan du enkelt göra raka och vågiga skivor, våffelskivor, julienneremsor och pommes frites och kan finjusteras i hela 17 olika tjocklekar från 1 - 9 mm, i 1/2 mm intervall.Den har ett dubbelsidigt knivblad som mycket enkelt kan växla mellan raka och vågiga skivor.

Hållaren har en smart fjäderfunktion som tar hand om att trycka ner frukten eller grönsaken till knivbladet. Mandolinjärnet har ett bra grepp i halkfritt gummi och halkfria ben, som kan vikas för kompakt förvaring.

Mandoliner från andra varumärken

Gefu - Mandolinjärn Violino

Mandoliner från Gefu

Se vad Gefu har inom Mandoliner.
Benriner - Mandolin Vit 9,5 cm

Mandoliner från Benriner

Utforska allt inom Mandoliner från Benriner.
de Buyer - Swing Mandolinjärn Svart

Mandoliner från de Buyer

Visa produkter inom Mandoliner från de Buyer.
Oxo - SteeL Chef

Mandoliner från Oxo

Missa inga bra priser på Mandoliner från Oxo.
MasterClass - Mandolin med 7 blad Rostfri

Mandoliner från MasterClass

Se vad MasterClass har inom Mandoliner.
Kyocera - Set med Mandolin, Julienne och Rivjärn i box

Mandoliner från Kyocera

Utforska allt inom Mandoliner från Kyocera.

Se gärna också

Benriner - Mandolin Vit 9,5 cm

En Benriner mandolin av högsta kvalitet som både skär och strimlar grönsaker. Mandolinen har en steglös inställning på de raka bladet, från 0,5 mm till 10 mm. Bladet är handslipat med förstklassig skärpa. Levereras med tre utbytbara blad för strimling och julienne i tre grovlekar. Undertill finns ett glidskydd som underlättar användningen och mandolinen har en klack som gör att den går att lägga mot en skål för att de tunna skivorna ska hamnar direkt i skålen. Fingerskydd medföljer och bör användas för din säkerhet.

Benriner är ett japanskt företag som gjort sig kända världen över för sina smidiga, sylvassa mandoliner och denna Benriner Mandolin 9,5 cm är inget undantag!

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024