Sidan innehåller annonslänkar

Chufa Tigernötter EKO

Beställ Chufa Tigernötter EKO på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Chufa Tigernötter EKO inom kategorin Mat Dryck.

Produktinformation

Tigernötter är inte nötter utan knölar på växtens rot. De är rika på näringsämnen och ger din kropp energi, fibrer, kalium, magnesium och järn.

Tigernötterna har en mild och söt smak och kan ätas precis som de är, en handfull varje dag. Använd dem till att göra växtbaserad mjölk, mixa ner dem i smoothies eller använd i bakning och matlagning. .

Se gärna också

MCT Olja C8 Eko

MCT står för Medium Chain Triglycerides och är en unik form av fett. Det unika ligger i fettsyrans kortare kedjelängd. På grund av sin kortare kedjelängd så absorberas och förbränns MCT snabbare. MCT tas upp utan behovet av galla (gallan behövs för andra fettsyror) från tarmen direkt till vårt blod via portådern som är på väg till levern. De längre fettsyrorna går via lymfan för att därefter ta sig till levern. MCT omvandlas därefter i levern direkt till energi i form av ketoner. Ketoner är ett av två ämnen som hjärnan kan använda för energi (glukos är det andra). C8 (kaprylsyra) och C10 (kaprinsyra) kombineras ofta ihop. Men det är C8 som är premium. Ren C8 tas upp lättare av magen och kan därefter tas upp av blodet och omvandlas till energi på snabbast möjliga sätt. Kaprylsyran är också den som visat bäst resultat i studier. Det är kaprylsyran som är mest ketogen av de båda vilket resulterar i en större produktion av ketoner. Därför är C8 den optimala fettsyran för den som vill ha en snabb energi och passar bra kring träning eller vid en kost som är lägre på kolhydrater.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringskannor

Serveringskannor från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Kapselmaskiner

Kapselmaskiner från Nespresso

Se alla produkter
Brödrostar

Brödrostar från KitchenAid

Se alla produkter
Kosttillskott

Kosttillskott från ESTER-C

Se alla produkter