Sidan innehåller annonslänkar

Coconut Aminos Sweet Salt - Sojafri Soja

Jämför produkt Coconut Aminos Sweet Salt - Sojafri Soja online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Coconut Aminos Sweet Salt - Sojafri Soja i kategorin Mat Dryck här hos oss.

Produktinformation

René e Voltaire Coconut Aminos Sweet & Salt är ett alternativ till soja - utan soja. Gjord av nektar från kokosblomman, som fermenteras och med tillsatt havssalt.

Ekologiskt, glutenfri och sojafri. Ekologiskt, glutenfritt och sojafritt alternativ till soja.

Coconut Aminos är gjord på nektar från kokosblomman som sedan fermenterats och blandas med havssalt. Coconut Aminos är även fiberrik och innehåller dessutom 14 olika aminosyror Coconut Aminos Sweet & Salt passar utmärkt som dippsås, i marinader, på rostade grönsaker och på olika asiatiska rätter som nudlar m.m. .

Se gärna också

Kakaonibs EKO

Cacao (Theobroma cacao): Ursprungligen kommer kakao från Sydamerika och ansågs av Aztekerna vara gudarnas föda. Det latinska namnet på kakaoplantan kommer från Carl Von Linné , &rdquo Theobroma Cacao&rdquo , och betyder just &rdquo gudarnas föda kakao&rdquo på latin. Kakaon var så högt värderad att den till och med användes som valuta. Spanjorerna tog med sig kakaobönan till Europa på 1400-talet. Criollo: På kakaoträdet växer en frukt (även kallad pod) och inuti frukten finns de bönor som man framställer en rad olika kakaoprodukter från. Det finns tre olika sorters kakao, Criollo, Forastero och Trinitario. Criollo är den kakao som är mest sällsynt på marknaden och den anses också vara den främsta med mest smak och långa eftertoner. Den är också dyrast på grund av att den är svårodlad och ger lite frukt och numera använder de flesta odlare mycket tåligare varianten Forastero eller hybriden Trinitario. Ursprung: Superfruit cacao nibs och nibs med mörk choklad kommer ifrån just Criollo. Superfruit samarbetar med ett kooperativ i Peru som jobbar för att bevara Criollo. Bönorna bereds genom fermentering, torkning och rostning. Bönorna krossas sedan till nibs och de kan användas till allt från sallad, frukt- och nötmixar till bakning med mera. Dessa Kakaonibs är väldigt energirika och innehåller rikligt med fett, järn och magnesium samt antioxidanter. Ekologiskt certifierade enligt EUs regelverk.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Termosflaskor

Termosflaskor från Aida

Se alla produkter
Kastruller

Kastruller från Vintage

Se alla produkter
Vaser

Vaser från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Global

Se alla produkter