Sidan innehåller annonslänkar

Golden Milk

Beställ Golden Milk på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Golden Milk inom kategorin Mat Dryck.

Produktinformation

En kryddig plantshake inspirerad av det ayurvediska köket, för stunder av lugn och närvaro. Kryddor som gurkmeja, ingefära, kanel och kardemumma är några av de noggrant utvalda ingredienserna i Inikas Golden Milk* plantshake.

Konsistensen är krämig och smoothie-liknande. *Inikas Golden Milk är 100 % växtbaserad och mjölkfri. .

Se gärna också

Hampafrön EKO

Superfruit Hemp Seed innehåller skalade hampafrön som är en av våra äldsta nyttoväxter och en rik källa på högvärdigt protein, omega fetter och kostfiber. Hampafrön hör utan tvekan hemma i kategorin Superfoods. Hampans frön är en mycket rik källa på högvärdigt protein och essentiella aminosyror. De skalade hampafröna är behandlade med modern teknik för att näringsinnehållet skall behållas på bästa sätt Hampa är en av människans äldsta nyttoväxter och har brukats i minst 6000 år. Hampan antas ha sitt ursprung på Himalayas sluttningar och är en snabbväxande ettårig ört som är tålig och robust. Vid skörd kan växtens alla delar användas till olika ändamål. De starka fibrerna i stjälken används bland annat till att tillverka papper, rep och tyg. Hampa till mat eller tilltugg Skalade hampafrön kan användas till mü sli, gröt, smoothies, sallader och bakning. De kan också malas till en massa som liknar jordnötssmör och användas som ett gott pålägg med rund, fyllig och nötig smak. Hampafrön fungerar till och med utmärkt till grytor, i köttbullar och biffar eller helt enkelt som ett mättande och nyttigt tilltugg.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Sthål

Se alla produkter
Termosflaskor

Termosflaskor från Hay

Se alla produkter
Kökshanddukar och disktrasor

Kökshanddukar och disktrasor från Solstickan

Se alla produkter
Ljuslyktor och värmeljushållare

Ljuslyktor och värmeljushållare från Born in Sweden

Se alla produkter