Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Matförvaring BIO 1 L

Jämför produkt GastroMax - Matförvaring BIO 1 L online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Matförvaring BIO 1 L i kategorin Matlådor här hos oss.

Produktinformation

GastroMax Matförvaring BIO 1 liter. Njut av den goda middagen även dagen efter.

Denna lufttäta matlåda håller maten fräsch under lång tid. Storleken gör den perfekt att användas som lunchlåda.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av sockerrör.

Denna typ av plast ger över 80% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Behållaren tål att frysas och diskas i maskin. Den är även kompatibel med mikrovågsugn, glöm dock inte att först ta bort locket. .

Se gärna också

Zwilling - Vakuumbox Borosilikatglas Rektangulär S 0,35 l

Vakuumbox i storlek small från Zwilling, tillverkad i det tåliga materialet borosilikatglas. Vakuumförpacka dina färska bär, svampar, såser, röror eller andra mindre mängder mat och råvaror med denna vakuumbox. Vakuumfunktionen ser till att råvarorna och maten bibehåller sin färskhet, smak och näringsämnen upp till 5 gånger längre än traditionella metoder. Med denna smarta och praktiska vakuumförpackning minskar du matsvinnet i hemmet samtidigt som du alltid kan värma på den sparade maten eller tillbehöret och njuta av färsk mat!

Fyll din vakuumbox med önskad råvara eller mat, stäng locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och tryck på munstyckets knapp för att suga ur luften. På några få sekunder har du vakuum förvarat innehållet och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Denna vakuumbox i glas tål både frys och kyl samt diskmaskin. Den går även utmärkt att värma i mikrovågsugn och ugn då den är värmetålig upp till 180 °C. Vakuumfunktionen ser även till att din mat inte påverkas av frysskador. Med den här i ditt hem har du alltid färsk och välsmakande mat tillgänglig i både kyl och frys! Vakuumpumpen säljes separat.

Men det tar inte slut där, underlätta vardagen och minska matsvinnet ytterligare med den kostnadsfria appen Zwilling Culinary World. Med denna app kan du skanna QR-koden på behållarens lock och därmed spåra vad du har hemma samt få en påminnelse när det är dags att tillaga maten du har sparat, innan den blir gammal – innovativt, modernt och enkelt!

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Kastruller

Kastruller från Smeg

Se alla produkter
Muggar

Muggar från PotteryJo

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Iittala

Se alla produkter
Termosmuggar

Termosmuggar från Klean Kanteen

Se alla produkter