Sidan innehåller annonslänkar

GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl

Jämför produkt GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten GastroMax - Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl i kategorin Matlådor här hos oss.

Produktinformation

GastroMax Matförvaring BIO 4 x 0,5 dl. Set med 4 stycken små behållare.

Perfekt för mindre portioner sylt, dressing, kryddor eller tillbehör. Behållaren är lufttät vilket säkerställer att innehållet hålls fräscht under lång tid.Tillverkad av biobaserad plast som framställts av sockerrör.

Denna typ av plast ger över 80% mindre koldioxidutsläpp jämfört med motsvarande produkt av traditionell plast.Behållaren tål att frysas och diskas i maskin. Den är även kompatibel med mikrovågsugn, glöm dock inte att först ta bort locket. .

Se gärna också

Zwilling - Vakuumbox Plast Rektangulär 3 delar -25%

Den otroligt praktiska och smarta vakuumboxen i BPA-fri plast från Zwilling i tre delar. Vakuumboxen ser till att dina matrester, bär, såser och allt annat bibehåller smak, färskhet och näringsämnen även efter flera dagar i kyl eller frys.

Setet innehåller tre vakuumboxar i storlekarna large, medium och small. Förvara storkoket i den största, resterna från middagen i den mellersta och såser eller örter i den minsta - en komplett uppsättning som ger dig möjlighet att förvara alla sorters råvaror och mat i olika mängder.

Använd vakuumboxarna genom att fylla dem med önskad mat, stäng locket, placera Zwillings Fresh & Save pump på ventilen och tryck på munstyckets knapp för att suga ur luften. Detta tar bara sekunder och du får mat som smakar nylagat även efter flera dagar. Vakuumfunktionen ser till att maten inte påverkas av frysskador och är därför ypperlig att använda till storkok. Tål frys och mikrovågsugn samt diskmaskin. Med den här vakuumboxen kan du se till att det alltid finns läcker mat i både kyl och frys!

Men det tar inte slut där, ytterligare en smart funktion tillkommer. QR-koden på boxens lock kan skannas och via appen Zwilling Culinary World kan du hålla koll på din mat och få en påminnelse när det är dags att tillaga maten - lättare och smartare kan det inte bli.

Vakuumbox large mäter 21,4 cm i längd, 14,4 cm i bredd och har en höjd på 12,8 cm.
Vakuumbox medium mäter 18,2 cm i längd, 11,2 cm i bredd och har en höjd på 9,8 cm.
Vakuumbox small mäter 15,5 cm i längd, 8,5 cm i bredd och har en höjd på 7 cm.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Matlådor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matlådor

Matlådor från Zwilling

Se alla produkter
Potatisskalare

Potatisskalare från Oxo

Se alla produkter
Drinkglas

Drinkglas från Spiegelau

Se alla produkter
Gjutjärnsgrytor

Gjutjärnsgrytor från Le Creuset

Se alla produkter