Gefle

Gefle - SÅLD Tallrikar Arthur Percy 16 st

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

8 st mattallrikar samt 8 st assietter gjorda i flintgods med svart glasyr och konturerat brätte, formgivna av Arthur Percy för Gefle porslinsfabrik, inköpta i slutet på 40-talet. Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Beställ Gefle - SÅLD Tallrikar Arthur Percy 16 st på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Gefle - SÅLD Tallrikar Arthur Percy 16 st inom kategorin Mattallrikar.

Kategori: Mattallrikar
Artikelnummer: 128045
Visa fler

Från kunskapsbanken

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.