Stiernholm - Trevare Dukningstallrik 30 cm Mörk Brun

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Dukningstallrik i mörkbrunt akaciaträ med en diameter på 30 cm från Stiernholms Trevare-serie.Ge din middagsuppdukning det där lilla extra med denna dukningstallrik i robust akaciaträ från Stiernholm. Trätallriken är perfekt för när du vill accentuera din middagsservis med en robust bas som vackert håller upp dina tallrikar, skålar och assietter, och vill ge både dem och maten en lyster som kommer att få dina gäster att häpna.

Tallriken kan, förutom att användas som underlägg, även användas för servering, och förvandlas till en optimal ost- och charktallrik när du vill bjuda på lite extra tilltugg - antingen före eller efter maten - med ett passande glas vin till. Den vackra trätallriken är tillverkad i oljebehandlat mörkt akaciaträ av allra högsta kvalité och varje tallrik är unik med egna personliga linjer och trämönster.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024