Sidan innehåller annonslänkar

Fjäderboa, gul 180 cm

Jämför produkt Fjäderboa, gul 180 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Fjäderboa, gul 180 cm i kategorin Möhippa här hos oss.

Produktinformation

Dekorera hemmet med fjäderboa till påsken eller dekorera dig själv på maskeraden i just den härliga gula färgen som du tänkt dig. Denna 180 cm långa fjäderboa är ett utmärkt tillbehör till schlagerfestens glitterljus. En riktig ikonisk tid var 20-talet med fina charlestonklänningar, långa handskar och pannband med fjäder men det är fjäderboan på axlarna som sätter pricken över i på outfiten.En gul fjäderboa kan man ha till massor av olika karaktärer och matcha till ens tillbehör på neonfesten.Observera att vissa fjäderboor kan torrfälla mot vissa material, gör gärna ett gnuggtest på dold yta innan längre användning. .

Se gärna också

Folieballong, bokstav guld F 86 cm

Stava till namn eller event med hög bokstavsballongARVID, MOA, MAMMA eller FESTIVAL - Med guldiga stora bokstäver kan du stava till vad du vill på kalaset. Maxa festen i eventlokalen med uppblåsta ballonger som stavar ut födelsedagsbarnets namn eller namnet på just erat event. De 86 cm höga folieballongerna har en snygg glansig yta som blänker fint i festens alla ljus och du kan rama in ett fototillfälle med fina ballonger.  Folieballonger är perfekt som heliumballonger då den specialtillverkade ballongen håller helium bra och länge så du kan ha festen under många timmar utan att de börjar dala. En folieballong håller i snitt upp till sju dagar, temperaturförändringar kan påverka livslängden.Se till att ni har ballongerna redo för nästa barnkalas med höga guldiga bokstäver som stavar ut namnet.OBSERVERA: Måtten som står på förpackningen är i ouppblåst läge och varierar därmed mellan de olika bokstäverna.Uppfylld ballong är ca 86 cm hög +- någon cm beroende på bokstav.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Hälsa

Hälsa från BEURER

Se alla produkter
Julbelysning

Julbelysning från Star Trading

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Rörstrand

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Reijmyre Glasbruk

Se alla produkter