Sidan innehåller annonslänkar

Prinsessklänning, vit S

Beställ Prinsessklänning, vit S på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Prinsessklänning, vit S inom kategorin Möhippa.

Produktinformation

Bjud upp till dans i denna fina vita balklänningen och ingen kommer kunna säga nej till din charm. Klänningen passar till många olika karaktärer, du kan vara en fé med féspö och vita fina vingar eller om du köper till stora änglavingar.

Se gärna också

Folieballong, bokstav guld L 86 cm

Stava till namn eller event med hög bokstavsballongARVID, MOA, MAMMA eller FESTIVAL - Med guldiga stora bokstäver kan du stava till vad du vill på kalaset. Maxa festen i eventlokalen med uppblåsta ballonger som stavar ut födelsedagsbarnets namn eller namnet på just erat event. De 86 cm höga folieballongerna har en snygg glansig yta som blänker fint i festens alla ljus och du kan rama in ett fototillfälle med fina ballonger.  Folieballonger är perfekt som heliumballonger då den specialtillverkade ballongen håller helium bra och länge så du kan ha festen under många timmar utan att de börjar dala. En folieballong håller i snitt upp till sju dagar, temperaturförändringar kan påverka livslängden.Se till att ni har ballongerna redo för nästa barnkalas med höga guldiga bokstäver som stavar ut namnet.OBSERVERA: Måtten som står på förpackningen är i ouppblåst läge och varierar därmed mellan de olika bokstäverna.Uppfylld ballong är ca 86 cm hög +- någon cm beroende på bokstav.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Grönsaksknivar

Grönsaksknivar från Global

Se alla produkter
Långpannor  Stekbleck

Långpannor Stekbleck från PotteryJo

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från de Buyer

Se alla produkter
Förkläden

Förkläden från Marimekko

Se alla produkter