Sidan innehåller annonslänkar

FOXRUN - Mortel Molcajete 20 cm Granit

Jämför produkt FOXRUN - Mortel Molcajete 20 cm Granit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten FOXRUN - Mortel Molcajete 20 cm Granit i kategorin Mortlar här hos oss.

Produktinformation

Molcajete från Fox Run är en stor och rejäl mortel i Mexikansk stil. Tillverkad i granit står den stadigt på 3 ben och har en härligt rustik känsla.

Se gärna också

Modern House - Mortel Marmor 13 cm Grå

Mortel och stöt i ljus marmor med en diameter på 13 cm från det norska hemföretaget Modern House.

Pulverisera enkelt kryddor och ingredienser med denna praktiska mortel i ljusgrå marmor från Modern House. Denna högfunktionella mortel är perfekt för dig som vill kunna fint krossa och mala örter till din alldeles egna kryddblandning, och den medföljande specialdesignade stöten gör jobbet till en kort process. När man krossar kryddor blir deras smaker ännu mer framhävda och nyanserade, och detta kommer att ge din hemlagade maträtt det där lilla extra som du har letat efter. Morteln har en diameter på 13 cm och är tillverkad i ljusgrå marmor av allra högsta kvalité. Endast handdisk.

Letar du efter ett specifikt tillbehör eller verktyg till ditt kök? Då är chansen stor att du hittar det du söker hos norska Modern House. Modern House har under flera år nu tagit fram smarta köksprodukter med fokus på kvalité, funktionalitet och skandinavisk design. Deras produktsortiment innehåller allt från brödkorgar till elegant utformade presskannor och espressoglas, och det produkterna har gemensamt är att de har formgivits med kärlek för att stunderna du tillbringar med dem i köket ska bli så njutningsbara som möjligt. Gör ditt kök till en frizon med Modern House, och upptäck matlagningsglädje så som du aldrig har upplevt den förut.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Mortlar

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Zwilling

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Le Creuset

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Magnor

Se alla produkter
Whiskyglas

Whiskyglas från Glencairn

Se alla produkter