Muurla - Mumin Glasmugg Muminpappan 35 cl Bärnsten

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Fin glasmugg från Muurla med ett muminmotiv i form av Muminpappan. En muminmugg i glas tillverkad i tåligt borosilikat som är en lätt och hållbar glaskvalitet som ofta används inom den kemiska industrin.

Det är utvecklat för att kunna uppfylla egenskaper som där är viktiga, bland annat klara av stora temperaturändringar och hårt slitage. Detta betyder att glasmuggen tål såväl rykande heta drycker som sommarens iskaffe.

Muminmuggen har ett behagligt öra att hålla i som gör det lätt att njuta upp till 35 cl nybryggt te eller iskall saft ur.Motiven på dessa muminglas är hämtade från Tove Janssons älskade berättelser om Mumintrollet och hans vänner. Just denna bärnstensfärgade glasmugg har en av de mest älskade innevånarna i mumindalen som tema.

Den filosofiska och äventyrlige familjefadern Muminpappa är inte bara avbildad på muggen utan i botten finns även ett klassiskt citat från Moominpappa.De här glasmuminkopparna har utvecklats baserade på formspråket ifrån Muurlas klassiska muggar i emalj. De är även i ungefär samma storlek som Muurlas emaljmuggar med en höjd på 8 cm och 9 cm i diameter.Det är lätt att bli förälskad i Muurlas glasmugg med muminmotiv, eftersom den är så lätt, hållbar och vacker.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024