Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Rosa

Beställ Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Rosa på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Frederik Bagger - Crispy Eightball Glas på fot 55 cl 2-pack Rosa inom kategorin Ölglas.

Produktinformation

Crispy Eightball från Frederik Bagger är perfekt för den vackra efterrätten, frukostjuicen eller din favoritdrink. Ger en inbjudande och vacker dukning både till vardags som till fest.

Crispy-glasen från Frederik Bagger är diamantslipade. Den hållbara glasmassan bidrar till en unik klarhet och kvalitet.

Se gärna också

Bitz - Ölglas 38 cl 2-pack

Ölglas i vacker miljökristall från danska Bitz. Kupans form framhäver ölens smaker på bästa sätt och passar utmärkt både till vardags som till fest. Rymmer 38 cl och är förpackad i 2-pack i presentkartong. Fin gåva till den som nyligen flyttat hemifrån eller till den som vill förnya sin dukning. Kombinera gärna tillsammans med fler artiklar från Bitz glasserie.

Tillverkad av miljökristall som genom en patenterad process av den blyfria glasmassan får en extra hög transparens och hållbarhet. Produktionen sker enligt europeisk standard ISO / PAS IWA 8: 2009.

Glas bör diskas före första användning. Vid användning av diskmaskin är det optimalt att välja lågalkaliska diskmedel och tvätta på ett kort program vid låg temperatur. Dessutom måste det finnas salt i diskmaskinen, och när man diskar miljökristall kan man också med fördel tillsätta en halv deciliter vinäger vid låg temperatur.

Bitz glasserie är framtagen i nära samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till form, strukturer och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Ölglas

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Dricksglas

Dricksglas från Arabia

Se alla produkter
Soppskålar

Soppskålar från Koziol

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Iittala

Se alla produkter
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Gefle

Se alla produkter