Sidan innehåller annonslänkar

Cooee - Servetter Gotland Earth

Jämför produkt Cooee - Servetter Gotland Earth online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cooee - Servetter Gotland Earth i kategorin Papperservetter här hos oss.

Produktinformation

Charmiga servetten Gotland från Cooee. Dekorera med dessa vid din dukning för en inbjudande känsla, passar såväl vardag som fest.Säljs i ett paket om 20 stycken.Material PapperMått 33x33 cm, vikt 16 cm .

Se gärna också

Eva Solo - Nordic Kitchen Servetthållare 19x19 cm Svart/Ek -18%

Servetthållare med vacker finish i oljat ekträ och matt, svart plast ur Eva Solo Nordic Kitchen blir en elegant del av din dukning.

Det är alltid trevligt att ha servetter på bordet, speciellt om du kan förvara dem på ett snyggt och stilrent sätt som samtidigt är praktiskt. Servetthållaren ur Nordic Kitchen-serien håller ordning på dina servetter på ett dekorativt sätt, perfekt även när du ska äta middag eller fika utomhus. För att fylla på med servetter lossar du enkelt en av sidorna på det svarta krysset, sätter in servetterna och klickar tillbaka krysset i brädan. Servetthållaren matchar de andra produkterna i Nordic kitchen-serien för att du lätt ska kunna skapa en enhetlig stil hemma.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Småbestickset

Småbestickset från Hardanger Bestikk

Se alla produkter
Ljuslyktor

Ljuslyktor från House Doctor

Se alla produkter
Stekhäll

Stekhäll från Muurikka

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter