Påskägg påskgodis

1 Produkter
I kategorin Påskägg påskgodis finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Påskägg påskgodis så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Sortera

Påskägg påskgodis

Hitta produkter inom kategorin Påskägg påskgodis till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Påskägg påskgodis.

Ett påskägg är ett färgat ägg, ofta försett med ornament. Huvudsakligen syftar påskägg på dekorerade hönsägg. Äggformade och målade eller silkespappersförsedda kartonger som kan fyllas med godis eller alternativa överraskningar kallas också för påskägg (ibland kallas de också för bildägg). Ordet påskägg avser dessutom de små och ofta färgglada, ibland styckvis inslagna, små godisägg som affärerna säljer. Påskägg äts, skänks som gåvor eller används som dekoration under påsken. Kokta ägg kan även dekoreras med en äggvärmare.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Påskägg, klassiska påskmotiv 40 cm