Cilio - Duna Kylväska 18 L Blå

Beställ Cilio - Duna Kylväska 18 L Blå på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cilio - Duna Kylväska 18 L Blå inom kategorin Picknickkorgar Kylväskor.

Produktinformation

Duna från Cilio är en kylväska som är både praktiskt och snygg, tillverkad i slitstark polyester i en denimblå färg. Med en justerbar axelrem och med extra sidofack som stängs med kardborrband.

Duna är den perfekta kylväskan i alla lägen, den rymmer upp till 18 liter och har fack för alla småsaker du behöver ha med dig på din tur till stranden, på pick-nicken eller utflykten på fjället. Så packa kylväskan, bjud in några vänner och ge er av ut på äventyr. .

Se gärna också

Cilio - Dolomiti Kylväska 12 L Grå -25%

Dolomiti 12 L från Cilio är den praktiska och stilrena kylväskan att ha med sig på standen, till pick-nicken eller om du ska handla en varm dag och behöver hålla maten kyld. Tillverkad i polyester och i en modell som när den inte används lätt kan stuvas undan är Dolomiti den perfekta kylväskan. Med rejält handtag som kan justeras efter behov och med två innerfack. Dolomiti kylväska finns i två olika storlekar att välja mellan

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Blenders

Blenders från Raw

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Sthål

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Nybro Crystal

Se alla produkter
Termosar

Termosar från Stanley

Se alla produkter