Sidan innehåller annonslänkar

Umbra - Buddy Vägghylla 46 cm Vit

Beställ Umbra - Buddy Vägghylla 46 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Umbra - Buddy Vägghylla 46 cm Vit inom kategorin Puffar.

Produktinformation

Vägghylla med en bredd på 46 cm från kanadensiska Umbras Buddy-serie.Skapa extra förvaringsutrymme där hemma med denna enkelinstallerade vägghylla från Umbra. Denna simpelt dekorativa hylla får en nästan svävande effekt tack vare att det ser ut som att Buddy-figurerna håller upp den för glatta livet i båda ändarna.

Med sin unika design passar hyllan in i de flesta rummen, men gör sig kanske speciellt bra som en lekfull touch i lekrummet eller barnrummet ifall det skulle behövas lite extra space till ditt barns växande bok- eller leksakssamling. Buddy-hyllan klarar av att hålla upp till 4,5 kg och mäter 46x18x8 cm.Det kanadensiska hemföretaget Umbra föddes år 1979 ur en passion för nytänkande design och en önskan att kunna skapa och designa funktionella produkter för alla typer av hem.

Umbras internationella designteam jobbar varje dag med att genom tanke och kreativitet skapa vardagsprodukter som ger lite mer än vad de behöver, och med innovation som sin största drivkraft tar de inspiration från den globala marknaden för att tänja på gränserna i sitt förhållningssätt till originell design. I skrivande stund har Umbra kontor i över 15 länder med medarbetare vars gemensamma nämnare är nyfikenhet, kreativitet och en passion för design – något som skiner igenom i samtliga av Umbras produkter.

Produkter från kända varumärken
Pepparkvarnar

Pepparkvarnar från Peugeot

Se alla produkter
Mikrovågsugnar

Mikrovågsugnar från Caso

Se alla produkter
Bakformar

Bakformar från Tala

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter