Sidan innehåller annonslänkar

Yamazaki - Tosca Vinglashållare 11x8 cm Vit


Beställ Yamazaki - Tosca Vinglashållare 11x8 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tosca Vinglashållare 11x8 cm Vit inom kategorin Puffar.

Produktinformation

Vinglashållare i vitmålat rostfritt stål och robust trä från det japanska heminredningsföretaget Yamazakis Tosca-serie.Förvara dina vinglas smart och lättåtkomligt med denna praktiska vinglashållare från Yamazaki. Vinglashållaren har en väl genomtänkt design som gör att den enkelt sätts fast på valfri hylla på några sekunder, och de två trädetaljerna både förhindrar dina vinglas från att dimpa ned i backen och ger hållaren en varm och robust look som passar perfekt för skandinaviska kök.

Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare. Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt.

Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg. Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt.

Gör det vackert. Gör det Yamazaki. .