Galltvål - Galltvål flytande 500 ml

Beställ Galltvål - Galltvål flytande 500 ml på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Galltvål - Galltvål flytande 500 ml inom kategorin Rengöringsmedel.

Produktinformation

Galltvål är en fläckborttagnings och rengöringstvål som kan användas till allt som behöver rengöras. Galltvål är tillverkad av endast naturliga ämnen och är därför helt miljövänlig. .

Se gärna också

Häxan - Rapssåpa 650 ml

Rapssåpan från Häxan är botemedlet mot lortiga golv och kan användas på alla golv, kakel, sanitetsgods och även till rengöring av ugnen. Som namnet avslöjar lätt använder sig rapssåpan av rapsoljans naturliga kraft för att råda bot på smuts i hemmet.

Såpan lämnar en avvisande hinna efter sig vilket motverkar damm och smutssamlingar samtidigt som en naturlig och fräsch doft sprider sig i hemmet. Rengör trägolv mycket effektivt då fettsyran i såpan inte bara får bort smuts utan även återfettar golvet.

Såpa som rengöringsprodukt har använts i århundranden på grund av dess fantastiska egenskaper. Denna rapssåpa är tillverkad i en klimatneutral fabrik i Sverige och märkt med Bra Miljöval vilket säkerställer ett miljövänligt val. Vidare innehåller produkten skonsamma och förnybara tensider, inga färgämnen och den är biologiskt nedbrytbar. En vegansk, naturlig och effektiv rengöringsprodukt!

Innehåll: Såpa 15-30%, parfym <1%

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Rengöringsmedel

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Mattallrikar

Mattallrikar från Blomus

Se alla produkter
Dricksglas

Dricksglas från Frederik Bagger

Se alla produkter
Ölglas

Ölglas från Edward Blom

Se alla produkter
Förvaring Mat  Livsmedel

Förvaring Mat Livsmedel från Lékué

Se alla produkter