Sagodjur

7 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Sagodjur? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Sagodjur. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Sagodjur så har du kommit rätt.
Sortera

Sagodjur

Hitta produkter inom kategorin Sagodjur till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Sagodjur.

Sagodjur är en beteckning för djur som endast finns och funnits i vår fantasi, i sagor, legender och myter. Beskrivningar av fantasidjur är ofta baserade på liknade verkliga djur, men vanligen med tillägg av olika mänskliga eller övernaturliga egenskaper. Typiska exempel på sagodjur är draken, enhörningen, sfinxen och gripen. Sagodjuren har ibland tagits på största allvar, men förekommer idag framför allt i barnsagor, fantasyberättelser och olika spel. I regel starkt förknippade med olika egenskaper är de också vanliga symboler, exempelvis i vapen av olika slag.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Schleich, Whalda