Sidan innehåller annonslänkar

Vooni Portabel Bordsfläkt Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Njut av en fläktande bris oavsett om du sitter på kontoret eller är på språng med en smidig och portabel fläkt! Fläkten drivs av ett uppladdningsbart batteri, har tre hastigheter och en avtagbar...


Jämför produkt Vooni Portabel Bordsfläkt Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Vooni Portabel Bordsfläkt Vit i kategorin Se Allt här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Se Allt
Artikelnummer: 16916
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vaser

Vaser från Born in Sweden

Se alla produkter
Muggset

Muggset från Blomus

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Mayfair

Mayfair (lyssna ) är en stadsdel (district) i London, Storbritannien. Stadsdelen ligger i centrala London i West End. Mayfair ligger öster om Hyde Park i kommunen (borough) City of Westminster, mellan Oxford Street, Regent Street, Piccadilly och Park Lane. Stadsdelen räknas som en av de mest exklusiva i London. Området Mayfair härstammar från 1700-talet. Flera utländska ambassader, bland annat den amerikanska, ligger också där samt flera hotell. Stora delar av bebyggelsen har även numera gjorts om till kontor.

Mikrovågsugn

En mikrovågsugn eller mikro är en köksmaskin som värmer mat genom ett högfrekvent elektromagnetiskt fält. Detta åstadkoms genom att elektromagnetisk strålning genereras i mikrovågsugnen av en magnetron, vilket värmer vatten och andra polariserade molekyler i mat. En mikrovågsugn är avsedd för snabb uppvärmning och används vanligen för att tina mat, tillaga mat samt värma mat och dryck.