Sidan innehåller annonslänkar

Rosenblad, vita 144 st

Jämför produkt Rosenblad, vita 144 st online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Rosenblad, vita 144 st i kategorin Serpentiner här hos oss.

Produktinformation

144ST VITA ROSENBLAD AV TYGDags för bröllop? Dessa vita rosenblad är perfekt som bröllopsdekoration, exempelvis på bordet eller altargången.Överraska din käresta på alla hjärtans dag och strö rosenblad i ett spår fram till överraskningen.  Lägg rosenblad i sängen för en romantisk känsla för din käresta.

Se gärna också

Serpentinspray, blå 83 ml

Smidig serpentin på burk, slipp stå och blåsa serpentiner i tid och otid, med denna smidiga sprayflaskan så sprayar du bara ut blå serpentinspray på nolltid. Den ljusblå serpentinen passar bra till barnkalas för vid ett roligt tillfälle ta fram och spraya ut serpentinen på ett roligt sätt, alla kommer vilja testa spraya från sprayburken och det går snabbt att samla in och torka bort serpentinen.Bjud in till en spännande gender-reveal party där ingen annan utom ni vet om könet på barnet och spraya ut serpentinsprayen tillsammans och se reaktionerna från besökarna. Skakas ordentligt innan användning. 

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Serveringsdelar

Serveringsdelar från Tokyo Design Studio

Se alla produkter
Ljus special

Ljus special från Vio Ljusfabrik

Se alla produkter
KaffeTekoppar

KaffeTekoppar från Villeroy & Boch

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Bosch

Se alla produkter