Gefle - "Aladdin" Teservis i 6 delar

Jämför produkt Gefle - "Aladdin" Teservis i 6 delar online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - "Aladdin" Teservis i 6 delar i kategorin Serveringskannor här hos oss.

Produktinformation

Teservis bestående av 2 tekoppar med fat, 1 st tekanna, 1 st gräddsnipa och 1 st sockerskål ur serien "Aladdin" formgivna av Arthur Percy för Gefle.BruksslitageProdukterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt.

Se gärna också

Bitz - Mjölkkanna 50 cl Svart

En något högre mjölkkanna från Bitz för de stora kaffebjudningarna eller varför inte för att servera läskande saft från? Kannan är handgjord och tillverkad i stengods med reaktiv glasyr som skapar naturliga färgskiftningar på ytan vilket ger varje kanna ett unikt uttryck. Kannans enkla design med rena linjer och utan handtag blir pricken över i till fikastundens dukning.

Finns i olika storlekar och färgkombinationer att välja bland och matchas fint tillsammans med fler delar ur Bitz stengodsservis. Tål maskindisk, mikrovågsugn och ugnstemperatur upp till 220 °C.

I samarbete med Christian Bitz, en av Danmarks mest kända profiler inom kost och hälsa har stengodsservisen i serien Bitz tagits fram. Att ta sig tid att njuta av hela matupplevelsen är viktigt för att låta hjärnan uppfatta kroppens mättnadssignaler och på så sätt undvika att man lämnar bordet alldeles för mätt. Med fokus på njutning är serien utformad med största omsorg till nyanser, färgskiftningar och material för att skapa en njutningsfull upplevelse av själva måltiden.

Mer information finns på produktens sida.

Se även andra produkter från Serveringskannor

Snabbfilter
Sortera
Produkter från kända varumärken
Matbestick styck

Matbestick styck från Aida

Se alla produkter
Grilltillbehör

Grilltillbehör från Muurikka

Se alla produkter
Köksmaskiner

Köksmaskiner från Smeg

Se alla produkter
Vinglas

Vinglas från Riedel

Se alla produkter