Sifferballong Glitter Roséguld - Siffra 4

Jämför produkt Sifferballong Glitter Roséguld - Siffra 4 online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Sifferballong Glitter Roséguld - Siffra 4 i kategorin Sifferballonger här hos oss.

Produktinformation

Dessa vackra sifferballonger kan du kombinera för att tydliggöra att det exempelvis är 100-årskalas för farmor, 50 år i branchen-fest eller 1-årskalas för er? .

Se gärna också

Folieballong siffra, 3 pastell 86 cm

Siffror i snygga pastellfärger till kalasetHipp hipp hurra! Idag är det din födelsedag och du vill fira den med de snyggaste tänkbara ballongerna. Då ska du ha dessa heliumballonger i fina pastellfärger. Sifferballonger som flyger starkt med helium som du lätt dekorerar hemmet med är ju ett måste när det är dags för kalas.Oavsett om du fyller 1 år eller firar 100-års jubileum så kan du alltid ha dessa snygga sifferballongerna att fira med.Ballongerna är ca 86 cm höga och har små ögglor upptill och nertill för både hängning (när du har luft i ballongerna) och nertill för när du har helium i ballongerna.Stora sifferballonger som detta kräver ungefär lika mycket helium som 5-8 st vanliga latexballonger så se till att du köper helium 30 (mellan) eller helium 50 (stor) för att vara säker på att du klarar av att fylla ballongerna med så mycket helium som du vill.Du fyller lätt upp ballongerna via ett markerat hål som återsluter sig själv efter uppfyllnad. Ballongerna kan hålla sig svävande i god form i 4-6 dagar (inomhus) lite beroende på tempraturer och miljö. Höga tempraturer får helium att expandera och låga får helium att dra ihop sig så fyll helst ballongen i samma miljö som den ska vara.Tänk på att inte släppa ballonger fritt i miljön, dessa ballongerna är ej biologiskt nedbrytbara och ska källsorteras som brännbara hushållssopor.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023