Gefle

Gefle - "Rubin" hänkelskålar 2 st

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

2 st hänkelskålar ur serien "Rubin" av Arthur Percy för Gefle Porslinsbruk. Rubinglaserad flintgods med vacker gulddekor. Bruksslitage Produkterna från Cervera Vintage är av sin natur älskade och välanvända och säljs därför i befintligt skick. Detta innebär att vi inte kan erbjuda öppet köp på dessa produkter, utan endast 14 dagar ångerrätt. Din produkt omfattas självklart av lagstadgad reklamationsrätt.


Jämför produkt Gefle - "Rubin" hänkelskålar 2 st online innan du handlar. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Vi har samlat nödvändig information om produkten Gefle - "Rubin" hänkelskålar 2 st i kategorin Skålar limiterat här hos oss.

Kategori: Skålar limiterat
Artikelnummer: 136691
Visa fler

Från kunskapsbanken

2

2 (II) var ett normalår som började en söndag i den julianska kalendern.

Bestick

Bestick är en uppsättning redskap som oftast förvaras tillsammans i ett fodral eller låda, till exempel ritbestick. Ett bords- eller matbestick är en sats med kniv (bordskniv), gaffel och sked som används vid en måltid. Matsilverbestick, bordssilver, kan vara både vackra och praktiska och är en viktig del av bordsdukningen. Det finns olika typer av matsilver såsom matbestick, salladsbestick och andra uppläggningsbestick med en mängd olika modeller designade av olika konstnärer.

Skalare

Skalare kan syfta på: Äldre och mindre korrekt variant av skalar; en fisk Ett köksverktyg såsom potatisskalare