Yamazaki - Tower Matbar till Husdjur 29x10 cm Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Matbar i vitmålat rostfritt stål som mäter 29x10 cm med två medföljande skålar i porslin från den japanska heminredningsdesignern Yamazakis Tower-serie.Låt dina husdjur dinera i stil med denna snygga matbar med medföljande skålar från Yamazakis populära Tower-kollektion. Den stabila ställningen i högkvalitativt rostfritt stål höjer upp dina husdjurs matskålar så att de ej behöver böja på nacke och rygg för att få i sig näring, och det två medföljande skålarna i porslin kan både användas för mat och vatten, beroende på hur många fyrbenta rackare man har där hemma.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024