Sidan innehåller annonslänkar

Laguiole - Ostset 3 delar Enträ

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Exklusivt set med handgjorda ostknivar i tre delar med handtag i enträ och blad i rostfritt stål från franska Laguiole en Aubrac. Setet består av en kniv för att bre ut mjuka ostar med, en traditionell fransk kniv med böjt blad och två spetsar för att enkelt flytta osten med samt en kniv med ett bredare blad för att skära hårdare ostar.

Varje kniv tillverkas för hand av samma person genom hela tillverkningen vilket gör den till en unik produkt. Handtaget har två bolster i matt rostfritt stål samt en rygg med ett vackert unikt mönster, längs fram mot bladet på ryggen pryds kniven av Laguioles ikoniska mejslade bi.Laguiole en Aubrac har sedan 1829 tillverkat knivar i den lilla byn Laguiole och tillverkar enligt många världens bästa knivar.

Laguiole en Aubracs knivar håller otroligt hög kvalitet och Laguiole lämnar därför livstidsgaranti på alla sina produkter. Knivarna kommer i en lyxig trälåda i ek med integrerad magnet samt med ett äkthetscertifikat, vilket gör dem till en perfekt present.

Bladen är gjorda av ett blankpolerat vasst rostfritt stål 12C27MOD. Då trä är ett levande material kan vissa skiftningar i färg förekomma.

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024