ZYLISS - Live Skaldjurbestick 4 delar Vit

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Live Skaldjurbestick 4 delar från Zyliss är tillverkade i rostfritt stål av hög kvalitet. Med Zyliss Live skaldjurbestick kan du enkelt få ut det ljuvliga köttet från krabbor, hummerstjärtar, ostron och mycket mer.

Använd den ena änden för att plocka ut köttet och den andra änden för att skrapa av allt det goda. Det robusta stålet gör besticken slitstarka och tåliga nog för alla utmaningar, samtidigt som de är rostbeständiga och enkla att rengöra.

Zyliss har med sina över 60 års erfarenhet av att tillverka köksredskap och matlagningstillbehör förstått hur man skapar produkter som verkligen underlättar i köket. Upptäck känslan av lyx och bekvämlighet när du använder Zyliss Live skaldjurbestick .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024