Sidan innehåller annonslänkar

Victorinox - Kebony Ciseleringsjärn

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

Victorinox Ciseleringsjärn tillverkad i rostfritt stål med trähandtag.Med ett zestjärn, eller ciseleringsjärn skär du enkelt ut mönster ur grönsaker eller citrusfrukter. Långa remsor du kan använda att dekorera drinkar, efterrätter eller sallader med.

Till julen kan du göra vackra mänster i apelsiner som du dekorerar med nejlikor.Victorinox produkter har livstidsgaranti mot material- och produktionsfel.Schweziska Victorinox är ett gammalt kvalitetsmärke som ursprungligen började med att tillverka de världsberömda multifunktionella "Swiss Army Knives" redan 1884. Idag står Victorinox för hög kvalitet och innovation när det gäller flera typer av knivar, främst köksknivar för både professionellt bruk och hobbykockar med höga krav på sina verktyg. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024