Westmark

Westmark - Rivjärn för Ingefära

Kontrollera pris

Köp nu

Denna nytänkande produkt minskar ditt spill i köket och håller dina fingerspetsar säkrare än vid användning av ett vanligt rivjärn. Detta är en kombinerad sked och rivjärn där du enkelt river allt från chili till ingefära, muskot med mera. Då den vassa rivytan sitter på insidan av skeden och detta tillsammans med kanten som omger rivjärnet, gör att allt du river samlas upp istället för att fastna i rivjärnet eller faller ned på skärbrädan. När du rivit klart kan du enkelt blanda ner det du rivit i mat eller dryck.


Beställ Westmark - Rivjärn för Ingefära på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Westmark - Rivjärn för Ingefära inom kategorin SkärareSkivareDelare.

Läs mer...
Kategori: SkärareSkivareDelare
Artikelnummer: 125192
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Krukor

Krukor från Bergs Potter

Se alla produkter
Lock

Lock från Kockums

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Förband

Förband kan vara Förband (militär) – en enhet organiserad för en viss uppgift i krig eller fred Förband (musik) (uttalas med betoning på första stavelsen) – en musikgrupp eller -artist som uppträder före huvudevenemanget Förband – inom sjukvård, för att skydda eller stödja en skadad kroppsdel, se Bandage Förband (skogsbruk) – medelavstånd mellan träd eller plantor i ett planterat bestånd Förbandsteknik – en sammanfogning av två beståndsdelar i en teknisk anordning Murförband – olika tekniker för att ordna stenarna i en mur

Redskap

Redskap (ett don varmed man reder/utreder/bereder något) är ett samlingsord för olika slags hjälpmedel som används för att utföra växlande arbeten. Ett redskap kan vara handredskap eller t.ex. jordbruksredskap. En snävare definition är ett föremål som möjliggör eller underlättar en praktisk arbetsuppgift. Redskap är även olika föremål eller hjälpmedel i idrott och gymnastik. I ett sociokulturellt perspektiv är redskap en resurs som människor använder för att förstå och handla i sin omvärld. Begrepp och diskurser hjälper oss människor att tänka och kommunicera.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.