Continenta - Continenta Skärbräda med låda 48x32,5 cm Ek

Jämför produkt Continenta - Continenta Skärbräda med låda 48x32,5 cm Ek online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Continenta - Continenta Skärbräda med låda 48x32,5 cm Ek i kategorin Skärbrädor här hos oss.

Produktinformation

Stor och stabil skärbräda från tyska Continenta i massivt trä med låda i rostfritt stål undertill så att du enkelt kan samla upp det du skär eller hackar för att sedan kunna ställa den direkt i ugnen!Skärbrädan tillåter dig att bli ett proffs i köket då du enkelt kan hålla ordning på diskbänken och fokusera på matlagningen Då lådan klarar ugnsvärme upp till 250°C kan du smidigt krydda upp grönsakerna med olja och salt och sen ställa den direkt i ugnen.

Skärbrädan står stabilt på diskbänken med praktiska gummifötter. Lådan går enkelt att rengöra i diskmaskinen och går att dra ut på båda sidorna. .

Se gärna också

Zassenhaus - Liten Serveringsbricka 2-pack 26x17 cm Rubberwood -17%

En Zassenhaus Liten Serveringsbricka 26 cm x17 cm gör att du kan duka bordet på ett nytt sätt! Från legendariska Zassenhaus kommer här två serveringsbrickor i trä, som är perfekta för frukostens smörgås, en liten förrätt innan middagen eller ett smörrebröd. Brickorna kommer i ett set om två, och är tillverkade i rubberwood, eller gummiträ som det också heter. De är ett fint komplement till en klassisk servis, eller för den som gillar att mixa och matcha.

De går också att använda som individuella ostbrickor eller en liten skärbräda.

Brickor av den här storleken kallas också ”frukostbräda”, en tradition från kontinenten som nu letat sig norrut till oss i Norden. En bricka i trä är ett fint alternativ till assietter, och skapar en ny härlig känsla!

- 26x17 cm
- Finns i flera storlekar
- Finns också stor skärbräda i samma material.

Skötselråd:

Genom att ta hand om din träskärbräda kan den bli en livslång följeslagare i köket. Lämpliga träslag för skärbrädor är generellt de som är hårda, har täta fibrer och små porer. Här får du tips på hur du ska ta hand om din skärbräda så den håller i många, många år.

Innan första användning
- Stryk ut ett lager paraffinolja med en bit hushållspapper.
- Torka av efter 15min.

Efter varje användning
- Vid rengöring använd en droppe diskmedel och sparsamt med vatten.
- En ättiksblandning på 5% kan användas för lättare rengöring.
- Skrubba med grovsalt för att få bort envisa fläckar.
- Förvara skärbrädan torrt.

Underhåll
- Vid behov - olja in skärbrädan rikligt med paraffinolja och låt stå under natten, torka sedan av eventuell överflödig olja.
-Olja in eventuella torra fläckar med lite paraffinolja så snart som de upptäcks.

Zassenhaus Liten Serveringsbricka 26x17 cm säljs i 2-pack.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Sopset

Sopset från ANDREE JARDIN

Se alla produkter
Grytor

Grytor från Woll

Se alla produkter
Djupa tallrikar

Djupa tallrikar från Royal Copenhagen

Se alla produkter
Dekorationsskålar

Dekorationsskålar från Orrefors

Se alla produkter