Sidan innehåller annonslänkar

Continenta - Skärbräda 40x30x7,3 cm

Beställ Continenta - Skärbräda 40x30x7,3 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Continenta - Skärbräda 40x30x7,3 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

En kraftig och stabil skärbräda från Continenta. Skärbrädan är tillverkad av 100% gummiträ och blir en vacker inredningsdetalj på köksbänken då den inte används. .

Se gärna också

Jamie Oliver - Jamie Oliver Skärbräda Medium 37x25 cm -1%

En smidig och användbar skärbräda i trä från Jamie Oliver Tefal.

En vacker skärbräda tillverkad i FSC-certifierat akaciaträ, vilket betyder att träet kommer från en skog som är hållbart hanterad.

Denna Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium 37x25 cm är en kombination av Jamie Olivers passion och matkunskap och Tefals teknik och prestanda. I nästan två decennier har Jamie Oliver och Tefal tillsammans utvecklat pålitliga, högkvalitativa produkter som gör matlagning från grunden till ett sant nöje. Mest kända är deras Jamie Oliver Tefal Stekpannor och Jamie Oliver Tefal köksknivar som också finns att köpa på Cervera, men de har även tillsammans tagit fram andra köksprodukter som denna skärbräda och även skärbrädor i andra storlekar.

Jamie Oliver Tefal Skärbräda Medium är 37 cm lång och 25 cm bred. Den är 2,2 cm tjock för enkel hantering och har spår längs kanterna som samlar upp safterna av det som du skär, vare sig det är att du hackar frukter eller skär upp kött.

Skärbrädan är som sagt väldigt mångsidig och kan användas dagligen i din matlagning. Dessutom är skärbrädan i vackert och tåligt acaica-trä så fin att du gärna har den framme i köket även när du inte använder den eller använda så kan den fungera som ostbricka, tapasbricka eller serveringsbricka för förrätter.

Mer information finns på produktens sida.

Produkter från kända varumärken
Muggar

Muggar från Le Creuset

Se alla produkter
Mat  Dryck

Mat Dryck från SUPERFRUIT

Se alla produkter
Skålar limiterat

Skålar limiterat från Rörstrand

Se alla produkter
Textilservetter

Textilservetter från Byon

Se alla produkter