Global - Global Skärbräda Ek 30x20x2,5 cm

Beställ Global - Global Skärbräda Ek 30x20x2,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global Skärbräda Ek 30x20x2,5 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

En snygg och funktionell skärbräda av FSC-certifierad ek. Detta trä är perfekt för skärbrädor på grund av dess perfekta hårdhet.

Det är tillräckligt mjukt för att inte göra kniven matt och tillräckligt hårt så att plankan inte får djupa skärmärken. Andra fördelar med ek är att materialet har hygieniska egenskaper och är vattentätt, vilket gör det lämpligt för köksmiljöer.

I ena kanten finns ett urfräst handtag vilket förenklar förflyttning och hantering. Skärbrädan mäter 30x20 cm och är oljad.

Globals logga pryder nedre hörnet.Upptäck fler produkter från Global. Komplettera gärna skärbrädan med en ny kniv, Global ett av världens mest populära knivvarumärken och den första Globalkniven designades i Japan år 1985.

Först fick kniven fäste hos de professionella kockarna, sedan följde hemmakockarna efter, låt Global bli en del av din matlagning också. Kvalitet, hållbarhet och skärpa - Global uppfyller alla dina krav i köksbestyren. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Kannor

Kannor från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Taklampor

Taklampor från Belid

Se alla produkter
Korgar

Korgar från Blomus

Se alla produkter
Assietter

Assietter från Tokyo Design Studio

Se alla produkter