Global - Global Skärbräda Ek 35x25x2,5 cm

Beställ Global - Global Skärbräda Ek 35x25x2,5 cm på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Global - Global Skärbräda Ek 35x25x2,5 cm inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Från Global kommer denna snygga och funktionella skärbräda av FSC-certifierad ek. Detta trä är utmärkt för skärbrädor på grund av dess perfekta hårdhet.

Det är tillräckligt mjukt för att inte göra kniven slö och tillräckligt hårt för att brädan inte ska få en massa jack när man skär. Andra fördelar med materialet ek är att det har hygieniska egenskaper och är vattentätt, vilket gör det lämpligt för köksmiljöer.

Skärbrädan mäter 35x25 cm och är oljad. Denna modell har spår för att samla upp spill och smulor, spåren är öppna åt ena kanten vilket förenklar rengöring.

Globals logga finns tryckt nere i hörnet.Upptäck fler produkter från Global. Komplettera gärna skärbrädan med en ny kniv, Global ett av världens mest populära knivvarumärken och den första Globalkniven designades i Japan år 1985.

Först fick kniven fäste hos de professionella kockarna, sedan följde hemmakockarna efter, låt Global bli en del av din matlagning också. Kvalitet, hållbarhet och skärpa - Global uppfyller alla dina krav i köksbestyren. .

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

Produkter från kända varumärken
Assietter

Assietter från ROYAL PORCELAIN

Se alla produkter
Skålar

Skålar från Iittala

Se alla produkter
Serveringsskålar

Serveringsskålar från Orrefors

Se alla produkter
Bunkar och skålar

Bunkar och skålar från Gefu

Se alla produkter