Sidan innehåller annonslänkar

Tramontina - Skärbräda 28x27 cm Teak


Beställ Tramontina - Skärbräda 28x27 cm Teak på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tramontina - Skärbräda 28x27 cm Teak inom kategorin Skärbrädor.

Produktinformation

Underbar skärbräda i trä från Tramontina.En lika vacker som användbar skärbräda från Tramontina tillverkat i FSC-godkänd teak.Det vackra i träet är att skärbrädan har en naturlig och fin färgskiftning som gör varje produkt unik.Det användbara som nämns ovan är att träbrädan har en nedsänkt kant för att samla upp juice från kött eller grönsaker som du skurit på skärbrädan.Tramontina skärbräda är 28 cm lång och 27 cm bred. Den kvadratiska brädan är tillverkad i 2 cm tjockt teakträ och i och med att skärbrädan är så stor kan den även användas som tapasbricka, serveringsbricka eller fat.

Tramontinas vackra skärbräda i teak kommer att se bra ut oavsett vad du vill använda den till!Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!