Sidan innehåller annonslänkar

Shine & Volume Conditioner

Beställ Shine & Volume Conditioner på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Shine & Volume Conditioner inom kategorin Skönhet Hygien.

Produktinformation

De aktiva substanserna är hjortronextrakt som innehåller höga mängder C-vitamin och risstärkelse som ger håret volym från rot till topp. Den här produkten har ingen negativ påverkan på miljön då den spolas ut i avloppen och är tillverkad av eco-certifierade råvaror. .

Skönhet Hygien från andra varumärken

Upp till 82% rabatt
Argan Night Serum

Skönhet Hygien från MARINA MIRACLE

Se vad MARINA MIRACLE har inom Skönhet Hygien.
Upp till 74% rabatt
Hårmask Nº22 Varm Bergamott

Skönhet Hygien från BRUNS

Här har vi samlat Skönhet Hygien från BRUNS.
Upp till 61% rabatt
Morotsfröolja

Skönhet Hygien från BETTER YOU

Se produkter inom Skönhet Hygien från BETTER YOU.
Upp till 54% rabatt
Natural Sun SPF20

Skönhet Hygien från MOSSA

Visa produkter inom Skönhet Hygien från MOSSA.
Upp till 52% rabatt
Hand Creme Sea Bu Ora

Skönhet Hygien från NURME

Visa produkter inom Skönhet Hygien från NURME.
Upp till 50% rabatt
Rose Nature Cooling Spa Eye Cream-Gel

Skönhet Hygien från ANNEMARIE BÖRLIND

Utforska allt inom Skönhet Hygien från ANNEMARIE BÖRLIND.

Se gärna också

3 in 1 Facial Oil -15%

3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant som skyddar mot blå ljus från mobiler, datorer och TV-skärmar. Hur många timmar tillbringar vi egentligen framför en skärm en vanlig dag? Och hur påverkar det vår hud? 3 in 1 Facial Oil är en ansiktsolja med exotiska vegetabiliska oljor och ett filter av en kraftfull antioxidant utvunnen ur tagetesblomman som skyddar mot skärmstrålningens blå ljus från mobiler, datorer och TV. Passar för alla hudtyper, men är särskilt bra för torr, trött eller stressad hud i alla åldrar. Börlind 3 in 1 Facial Oil absorberas snabbt utan att kladda och ger en lyxig känsla och gör givetvis också din hud mjuk och ger en fin ny lyster. Om ingredienserna: Lutein Antioxidant från Tegetesblomman, som absorberar blått ljus. Rödalg Extrakt Ett komplex av algextrakt, solros-, sojaolja och E-vitamin, Regenererande och uppstramande Incaolja har den högsta halten av livsnödvändiga fettsyror bland vegetabiliska oljor. Gör huden mjuk och elastisk. Kahaiolja har den högsta halten av retinol bland vegetabiliska oljor och är rik på livsnödvändiga fettsyror. Stärker hudbarriären, har antiagingeffekt och binder fukt. Dathelo Himalayas körsbärsolja, stärker hudbarriären och elasticiteten och gör huden len och mjuk. Samtliga vegetabiliska oljor kommer från hållbara, sociala projekt i Peru, Colombia och Nepal, som stödjer kvinnors möjligheter till inkomst och utbildning.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023