Sidan innehåller annonslänkar

Sisal Hemp Backstrap

Beställ Sisal Hemp Backstrap på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Sisal Hemp Backstrap inom kategorin Skönhet Hygien.

Skönhet Hygien från andra varumärken

Upp till 82% rabatt
Argan Night Serum

Skönhet Hygien från MARINA MIRACLE

Se vad MARINA MIRACLE har inom Skönhet Hygien.
Upp till 74% rabatt
Hårmask Nº22 Varm Bergamott

Skönhet Hygien från BRUNS

Här har vi samlat Skönhet Hygien från BRUNS.
Upp till 61% rabatt
Morotsfröolja

Skönhet Hygien från BETTER YOU

Se produkter inom Skönhet Hygien från BETTER YOU.
Upp till 54% rabatt
Natural Sun SPF20

Skönhet Hygien från MOSSA

Visa produkter inom Skönhet Hygien från MOSSA.
Upp till 52% rabatt
Hand Creme Sea Bu Ora

Skönhet Hygien från NURME

Visa produkter inom Skönhet Hygien från NURME.
Upp till 50% rabatt
Rose Nature Cooling Spa Eye Cream-Gel

Skönhet Hygien från ANNEMARIE BÖRLIND

Utforska allt inom Skönhet Hygien från ANNEMARIE BÖRLIND.

Se gärna också

Color Prep -15%

Khadi Color Prep är en förbehandling och den perfekta primern om du vill gå från mycket ljust till mörkt hår.Passar även dig som vill ge håret optimala förutsättningar för att färga en grå utväxt. Khadi Color Prep är en förbehandling innan hårfärgning som förbereder ett blekt, torrt eller poröst hår för färgning genom att tillsätta blonda och kopparpigment. Använd Color Prep innan du färgar med önskad nyans. Khadi Color Prep ger ljust hår en jordgubbsblond till intensiv kopparfärg på håret vilket gör övergången från ljust till mörkt hår mycket lättare. Har du en grå utväxt är Khadi Color Prep steget bra för dig om du vill färga utväxten/håret med en mörkare Khadi nyans och uppnå optimal täckning på dina grå hårrötter. Khadi Color Prep kommer ge en jordgubbsblond till intensiv kopparfärg till din grå utväxt och förbereder den då optimalt för ytterligare färgning med din önskade Khadi nyans. Användning: Color Prep används innan du färgar håret med önskad Khadi hårfärg. 1. Blanda färgpulvret med 80°C vatten till en kräm/pasta. 2. Applicera i håret och låt verka i 60 minuter. 3. Skölj sedan noggrant med vatten. 4. Välj den khadi hårfärg du gillar bäst och följ instruktionerna noga för att färga håret. Förvaring: Torrt, i normal rumstemperatur. Oåtkomligt för små barn.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2023