Tramontina

Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Furu Furu

Kontrollera pris
-37%
Köp nu

Beställ Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Furu Furu på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Furu Furu inom kategorin Småbestickset.

Produktinformation

Snygga och funktionella maskindiskbara grillbestick i 12 delar från Tramontina.Ett par rejäla bestick förhöjer upplevelsen när du ska njuta av en lyckad grillmiddag. Detta grillset består av 6 stycken knivar och 6 stycken gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet.

Trähandtagen är tillverkade med polywoodteknik som är ytbehandlad och hårt pressad furu som tål maskindisk så du inte behöver stå och handdiska besticken om du haft en stor grillfest! Besticken är rejäla både i storlek och kvalitet för att kunna skära kött och det du grillat på bästa sätt Knivarna är 23,5 cm långa och gafflarna är 21 cm långa.Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag.