Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Ipe-trä Ipê-trä

-20%

Jämför produkt Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Ipe-trä Ipê-trä online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Tramontina - Churrasco Grillbestick 12 delar Ipe-trä Ipê-trä i kategorin Småbestickset här hos oss.

Produktinformation

Ett set med rejäla Churrasco grillbestick i 12 delar från Tramontina.Allt du behöver för en lyckad grillmiddag. 12 biffbestick bestående av 6 stycken knivar och 6 stycken gafflar tillverkade i rostfritt stål av högsta kvalitet och skaft tillverkat av brasilianskt Ipê-trä.Detta set med churrascobestick från Tramontina består av knivar som är 21 cm långa och gafflarna är 19 cm långa så det är rejäla bestick, både i storlek och kvalitet.

Tramontina är ett brasilianskt företag som grundades redan 1911 och idag är världsledande inom all sorts grillutrustning, från grillar och grillutrustning till bestick av olika slag. Alla tillverkade med samma höga kvalitet och skapade speciellt för att användas vid grillning och när du njuter av att äta det du grillat!