Yamazaki - Tower Matbar till Husdjur 29x10 cm Vit


Beställ Yamazaki - Tower Matbar till Husdjur 29x10 cm Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Yamazaki - Tower Matbar till Husdjur 29x10 cm Vit inom kategorin Småskålar serviser.

Produktinformation

Matbar i vitmålat rostfritt stål som mäter 29x10 cm med två medföljande skålar i porslin från den japanska heminredningsdesignern Yamazakis Tower-serie.Låt dina husdjur dinera i stil med denna snygga matbar med medföljande skålar från Yamazakis populära Tower-kollektion. Den stabila ställningen i högkvalitativt rostfritt stål höjer upp dina husdjurs matskålar så att de ej behöver böja på nacke och rygg för att få i sig näring, och det två medföljande skålarna i porslin kan både användas för mat och vatten, beroende på hur många fyrbenta rackare man har där hemma.Yamazaki grundades i Japan för över ett århundrade sedan och var då en liten familjeägd strykbrädestillverkare.

Nu, ett sekel senare, är Yamazaki ett av Japans ledande heminredningsföretag som har som mål att ta fram små inredningsdetaljer som förenklar din vardag och gör livet lite mindre stressigt. Med sin passion för enkelhet och modern design är Yamazakis syfte att lyfta upp heminredningsbranschen till en ny och bättre standard, och vi vågar säga att de är på god väg.

Om ditt hem är vad du gör det till, gör det snyggt. Gör det vackert.

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.