Sidan innehåller annonslänkar

Xantia - Smörkniv 11 cm


Jämför produkt Xantia - Smörkniv 11 cm online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Xantia - Smörkniv 11 cm i kategorin Smörknivar här hos oss.

Produktinformation

En större smörkniv i rostfritt stål och träskaft. .

Se gärna också

Jean Dubost Laguiole - Smörkniv 15 cm

Smörkniv som mäter 15 cm med blad och handtag i rostfritt stål från franska Jean Dubost Laguiole.

Bred på smör, leverpastej eller något av dina andra favorittillbehör med denna vackra fransktillverkade smörkniv i Laguiole-stil. Smörkniven är omsorgsfullt handtillverkad i rostfritt stål av allra högsta kvalité och har noggrant tagits fram genom en process som har över 25 olika steg för att få fram ett köksredskap som garanterar enkel och felfri användning i flera generationer framåt.

Hantverkarbyn Laguiole i södra Frankrike har i över 200 år varit synonym med förstklassig kvalité när det kommer till tillverkning av knivar, och Jean Dubosts familj har sedan 1920 varit en av de främsta framställarna av dessa traditionella redskap som har sina ursprung i de franska bondesamhällena. På senare tid har Jean Dubost också utökat sin verksamhet till bestick, köksknivar och andra köksredskap, och även dessa tillverkas med en svårslagen omsorg som säkerställer en kvalité som gör att dina fransktillverkade Jean Dubost-produkter alltid kommer att finnas vid din sida för fröjdfull användning i många år framåt.

Läs mer