Sidan innehåller annonslänkar
DIG

No-Bake Raspberry Crumble - Box 12 st

Hög kvalitet Hög kvalitet
Pressade priser Pressade priser
Brett utbud och sortiment Brett utbud

Produktinformation

No-Bake Raspberry Crumble är gjord på sju enkla ingredienser, bland annat glutenfri havre, mandelsmör, hallon och sötad med kokosnektar. Perfekt till fikat.

Ekologiskt, veganskt,glutenfritt och garanterat junk-free! Havre, mandlar och cashewnötter återskapar den läckra känslan av en krispig och smörig smul-topping En perfekt kombination med den syrliga sötman av ekologiska hallon.

Vanilj och kokosnektar lyfter fram de allra bästa smakerna. Smakar som s ommarbakning på landet. .

Hitta rätt produkt direkt!

Just nu hittar vi 176 st produkter

Se gärna också

No-Bake Coconut M*lk Chocolate Cookie - Box 12 st

Det är något så enkelt och tröstande med choklad. No-Bake Coconut M*lk Chocolate Cookie är ensaliggörande kaka som tar det till nästa nivå. Smält och segt på samma gång. Krämig choklad släpper fram söt och krispig kokos. En nypa havssalt och vanilj förhöjer hela upplevelsen. Som alltid är det ekologiskt, veganskt och glutenfritt. Smakar som e n godisbar på semester.

Mer information finns på produktens sida.

Inspiration

Här kan du fördjupa dig i en mängd olika ämnen, från nyheter och trender till tips och råd inom en rad olika områden. Vårt mål är att erbjuda högkvalitativt innehåll som inspirerar, informerar och utbildar våra läsare. Läs vidare för att upptäcka spännande ämnen och få inspirationen till att vidga era vyer.

Klicka här för mer inspiration

© Kalas24.se 2024