Socker Strössel

8 Produkter
Här finns produkter i kategorin Socker Strössel. Välkommen att bläddra bland alla produkter som vi har att erbjuda inom kategori Socker Strössel. Om man frågar oss så ska det vara lätt att hitta vad man söker och det ska inte vara krångligt eller besvärligt. Vi listar alltid den mest prisvärda produkten som vi kan hitta som här inom kategorin Socker Strössel.
Sortera

Socker Strössel

Hitta produkter inom kategorin Socker Strössel till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Socker Strössel.

Socker (av sanskrit: शर्करा, sharkara) används vanligtvis som en benämning på disackariden sackaros. Ordet kan också användas som en benämning av sötsmakande kortare sackarider (sockerarter). Sockerarterna är kolhydrater såsom monosackarider, disackarider samt oligosackarider med korta kolkedjor.Den större delen av det råsocker som produceras globalt baserar på sockerrör, medan sockerbetor svarar för resten. Indien och Brasilien är de största producenterna av råsocker och står för mer än 40 % av den totala världsproduktionen.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
PME Ätbara Glitterflingor - Svart